vrijdag, 19 september 2014 00:00

Happy B-day Sanne

19 september 2014. Vandaag is het een heel speciale dag, want dit zou jouw 20ste verjaardag geweest zijn, lieve Sanne. Het heeft niet mogen zijn. Waar je ook bent, happy B-day schat!

Vandeweek besefte ik dat m'n tranen van verdriet stilaan plaats maken voor een glimlach bij al die mooie herinneringen die ik heb aan Sanne. En toen moest ik ook weer terugdenken aan ons laatste gesprek: ik die amper een woord gezegd kreeg van het huilen omdat we alletwee maar al te goed beseften dat we voor altijd afscheid aan het nemen waren, en jij die maar bleef zeggen: "Je moet nu wel stoppen met huilen he Leentje!". Ik ben gestopt met huilen Sanne, maar ik mis je nog elke dag!

Bijna iedereen die Sanne gekend heeft, heeft de foto met de fleece deken/hoofddoek al wel gezien. Als omslagbeeld op haar Facebook-pagina, op haar 5 cm feest, ... Maar bijna niemand kent het verhaal achter deze foto. Dit was de enige foto die ik van Sanne heb mogen maken op onze vakantie samen in Frankrijk. Ik mocht geen foto's maken met haar kale kop (Sorry voor het taalgebruik, maar dat waren letterlijk Sanne's woorden). En omdat ik maar bleef zeuren, had Sanne een fleece deken om haar hoofd gewikkeld toen ik toch een foto wilde maken. Achteraf, toen Sanne de foto zag, was ze blijkbaar toch onder de indruk. Want ook al zijn alleen haar ogen en handen te zien, toch zie je meteen dat het Sanne was .... de magie in haar blik spreekt voor zich. Dat was dan meteen ook de start van een heerlijke reeks fotoshoots die ik met Sanne heb mogen doen. Sanne werd m'n fotografie muze!

Vandaag, op haar verjaardag, wil ik Sanne op mijn manier herdenken, met een aantal van de mooiste beelden die ik van Sanne heb mogen maken... Gelukkige verjaardag lieve schat! We vergeten je nooit! xxx

 

gelezen 1984 keer Laatst aangepast op vrijdag, 19 september 2014 14:15