zaterdag, 10 januari 2015 19:30

Wintertime ....

       

De winter hoeft niet donker en grijs te zijn, maar kan ook warmte uitstralen. Voor deze winter-look hebben we gekozen voor zachte poederige tinten en de warme goud – bruine make-up. Een heerlijke afwisseling op al die donkere en koude tinten die de winter typeren.
Hoe draag je die zachte poederkleuren? Overdag en 's avonds en in combinatie met andere poedertinten. Die mogen qua nuance net even anders zijn, als je maar poedertinten met poedertinten combineert. Ook de accessoires, zoals de lekker warme sjaal in deze look, kies je in dezelfde lijn en jouw look kan niet meer stuk.


En wat doe je met je make-up?
Het prachtige 'Limited Edition' oogschaduw palette Chanel is perfect voor deze look. Niet alleen voor deze look trouwens, want het is echt een hebbeding met prachtige matte bruine tinten gecombineerd met verfijnde shimmers in beige. Voor die extra 'sparkle' breng je aan de binnenzijde van het bewegend ooglid de prachtige illusion d'hombre in de kleur Mirage aan. Voor een everyday-look combineer je deze look met een mooie nude lipgloss. Als het wat specialer mag, breng je hierover met een penseeltje wat supermooie Mac glitters aan. Zo, helemaal klaar voor een zacht najaar!


Model: Anne Voets
MUA: Leen Everaerts
Fotografie: Leen Everaerts

gelezen 1242 keer Laatst aangepast op zaterdag, 10 januari 2015 19:35